Abstract
In this study, we attempted to isolate fungi from soybean fermented foods produced in Sunchang County and to identify
Acknowledgements
본 논문은 농촌진흥청 연구사업(세부과제명:장류(된장) 제조에 적합한 종균 선발(곰팡이) 및 제조기술 개발, 세부과제번호:PJ00999002)의 지원에 의해 이루어진 것임.
Eunmi Lim1 Ji Young Lee1 Mohammed A. Abdo Elgabbar2 Kap-Hoon Han2 Bo-Soon Lee3 Yong Sik Cho4 Hyoun-Young Kim1
In this study, we attempted to isolate fungi from soybean fermented foods produced in Sunchang County and to identify
본 논문은 농촌진흥청 연구사업(세부과제명:장류(된장) 제조에 적합한 종균 선발(곰팡이) 및 제조기술 개발, 세부과제번호:PJ00999002)의 지원에 의해 이루어진 것임.